Υπηρεσίες

Χονδρική & Λιανική πώληση

Η εταιρεία "Roll Door" ασχολείται με την χονδρική πώληση και την παροχή υπηρεσιών σε άλλους επαγγελματίες του χώρου, όπως επίσης και με την λιανική πώληση αγαθών σε ιδιώτες για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης του χώρου σας.

Μέτρηση & Μελέτη στο χώρο σας

Η εταιρεία "Roll Door" με την πολυετή εξειδίκευση στο χώρο της γκαραζόπορτας σας παρέχει μέτρηση και μελέτη στο χώρο του γκαράζ ή του καταστήματός σας από ειδικούς τεχνικούς, χωρίς καμία επιβάρυνση. Παρέχεται η δυνατότητα εύρεσης της καλύτερης λύσης για την παροχή ασφάλειας στο δικό σας χώρο όπως και λήψη προσφοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στον χώρο σας σε ολόκληρη την Κρήτη, σε όλους τους νομούς - Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Αγ. Νικόλαο - σε όλες τις πόλεις και χωριά της.

Κατασκευή μεταλλικών πορτών (συρώμενες & ανοιγόμενες)

Η εταιρεία "Roll Door" αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών αυλόπορτων σε όλους τους νομούς της Κρήτης, ειτε πρόκειται για μεγάλες πόλεις - Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Αγ. Νικόλαο, είτε για χωριά γύρω από αυτές. Ανάλογα τις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, μπορεί να γίνει ανοιγόμενη μονόφυλλη ή δίφυλλη, είτε συρώμενη.